About Us

Mokka Home is een concern bedrijf voor woonmeubelen, daar zijn we al jaren actief mee bezig. Bij Mokka Home hebben wij een zeer uitgebreide collectie voor u. Wij snappen als geen ander hoe belangrijk het gevoel van thuis zijn is. We hebben daarom een sfeervolle showroom van meer dan 2000m2. U kunt bij ons kiezen uit honderden soorten woonmeubelen en woon accessoires in vele stijlen. in onze collectie vind u onder andere kamerstoelen, slaapkamermeubilair, fauteuils, banken, tafels, TV-meubels en woon accessoires. Met unieke items zoals een elektrische boxspring van Ampera, of een op maat gemaakte hoekbank van Valentino. Met onze meubelen haalt u een stuk gezelligheid en comfort in huis.


Mailadres service:  mokkaservice@gmail.com


***Mededeling***


Naar aanleiding van het persbericht vanuit BASF op 8 oktober 2017 is er een afwijking bij leveringen in de grondstof van het schuim geconstateerd, met een mogelijk risico voor kwaliteit, gezondheid en veiligheid.

 

Mokka Home heeft direct actie ondernomen. Wij hebben vanuit onze fabrieken bevestiging ontvangen dat dit materiaal niet is ingekocht of is gebruikt in productie. Wij laten ook materiaal dat wel gebruikt is testen om dit verder uit te sluiten.

 

Wij hopen u hiermee goed en tijdig geïnformeerd te hebben, mochten er belangrijke wijzigingen zijn hoort u dit gelijk.

 

Voor vragen staan wij natuurlijk klaar.


Team Mokka Home